Sodrottfüles papírtáska

Sodrottfüles papírtáska raktárról, gyártói árakon!

Kérjen egyedi árajánlatot, vagy azonnal is vásárolhat webshopunkban.

A sodrottfüles papírtáska népszerűsége több tényezőnek köszönhető: a sodrottfül divatos megoldás, egyben kényelmes fogást is biztosít.

árlistát kérek
Sodrottfüles papírtáska
A sodrott fül:

A sodrottfüles papírtáska erős, a szélsőséges időjárási körülményeket (pl. eső, havazás) is jobban viseli. A nagyobb teherbírást a fülkialakítás eredményezi. A sodrottfül összetevői: belső papírmag és a köré csavart - igény szerint színezhető - külső papírréteg. A fül anyagát gép sodorja és a táskatest belsejébe történő ragasztás is automatizált.

Az alapanyag

Alapanyaga nátronpapír, alapszíne nátron-barna vagy fehér

A sodrottfüles papírtáskák esetében a táskatest alapanyaga erősebb az azonos méretű szalagfüles papírtáskákénál, mert a nagyobb igénybevételt kibíró fülhöz azonosan nagy teherbírású táskatestet lehet és érdemes társítani.
Ezáltal hosszabb élettartamú, erősebb táskát kapunk.

Raktárkészlet

A kisebb mennyiségi igények rugalmas és gyors kiszolgálása érdekében jelentős papírtáska raktárkészlettel rendelkezünk a keresett méretekből és színekből.

Rövid határidőre vállaljuk a kis mennyiségű, egyszerű nyomatokkal ellátott reklámtáskák elkészítését szitanyomással.

Egyedi gyártás

Nagyobb (több ezer darabos) mennyiségi igény esetén a grafika felvitele gépi eljárással történik (flexo print, 1-6 színnel), mert így gazdaságosabbá válik a gyártás, továbbá lehetőség van a teljes felület megnyomtatására (oldalredő, talp és oldalszélek).

A gépi nyomtatáshoz klisét (nyomóformát) használunk, aminek – végleges grafikai anyag ismeretében - területét és árát a papírtáska kiterített rajzának segítségével számoljuk ki.

Kérje Sodrottfüles papírtáska árlistánkat


Kötelező adat.

Kötelező adat.

Kötelező adat.

Kötelező adat.